Konya İş Kadınları Derneği artık, GİFED üyesi

Konya İş Kadınları Derneği ( KİKAD) , Türkiye'nin ilk iş kadınları derneği federasyonu olan Girişimci İş Kadınları Federasyonu 'na ( GİFED) üye oldu.

Konya İş Kadınları Derneği artık, GİFED üyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Oya Eroğlu,    GİFED Başkan Yard. Sn. Canan Kararlar Yüksel, GİFED Başkan Yard. Sn. Betül Sezgin, GİFED Başkan Yard. Sn. Samiye Hancıoğlu,  GİFED Başkan Yard. Sn. Göknur Atalay, GİFED Genel Sekreteri Sn. Nazan Akıncı, GİFED Yön.Kur.Üyesi Sn. Mehlika Gider, GİFED Yön.Kur.Üyesi Sn. Nihan Çakıcı, GİFED Yön.Kur.Üyesi Sn.Nimet Can Balkan, GİFED Yön.Kur.Üyesi Sn. İrem Kolbakır ve KİKAD üyelerinin  Konya’da bir araya geldiği tanışma toplantısında imzalar atıldı…  Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği ( AFİKAD) , Aydın İş Kadınları Derneği ( İŞKAD) ,Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ( BUİKAD) , Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği ( GİKAD) , Ankara Kadın İşveren ve Sanayiciler Derneği ( KAİSDER) , İzmir İş Kadınları Derneği ( İZİKAD) , Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği ( KOİDER) ‘nin üye olduğu  GİFED Federasyonu’na KİKAD’ ın resmi olarak federasyona giriş töreni yapıldı.

Başkan Arıkoğlu; Kadınların aile, politika, iş dünyası ve bürokraside güçlenmesi için güç birliğiyle çalışacağımızı umut ediyoruz… Birlikteliğimizin hem iş kadınları için, hem sanayi, tarım ve şehircilikte örnek kent Konya için, hem Anadolu’nun kalkınması için, hem de köklü ve  saygın  olan  Konya İş Kadınları Derneği için değer yaratacağına inanıyoruz diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme