Konya'nın 2 ilçesinde korkutan yangın

Konya'nın Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde bir apartman ile iş yerinde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

İlk yangın, Beyşehir’in Müftü Mahallesinde bulunan 4 katlı bir evin birinci katında çıktı. Yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 İtfaiye ekiplerince yangına müdahale edilirken, dumandan etkilenen evde yaşayan bir kadın sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Mutfaktan çıktığı tespit edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.Konya'nın 2 ilçesinde korkutan yangın

Öte yandan, Hüyük ilçesinde bir un fabrikasına ait 2 katlı ofis binasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Durumun ihbar edilmesi üzerine adrese itfaiye, belediye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme