Konya'nın en büyük antika mezatı gerçekleştirildi

Selçuklu, Osmanlı ve diğer eski tarihlerden kalma antika ürünler Konya'nın en büyük antika mezatında antika severlerle ile buluştu.

KONYA HABER: Bitim Antik Selçuklu Antikacılar Hanı’nda Konya'nın en büyük mezatı gerçekleştirildi. Konya Antikacılar Derneği,  Ayzen Antika, Selçuklu Antikacı Koleksiyoncular Derneği Başkanı Uğur Bitim, NS Organizasyon Necati Sarıca tarafından düzenlenen mezata Konyalı esnafların yanı sıra Türkiye'nin birçok ilinden ve yurt dışından koleksiyonerler ürünleri ile katıldı. Hafta sonu akşam 20.30'da başlayıp gece saat 03:00’a kadar devam eden mezatta, Konya'da bugüne kadar eşine çok nadir rastlanan Selçuklu, Osmanlı ve geçmiş tarihlere ait 500'e yakın ürün, gerçek değerini veren koleksiyonerler tarafından satın alındı. Konya Bando takımının birbirinden güzel eserleri ile başlayan mezat bugüne kadar en çok katılım sağlanan mezat oldu. 
Selçuklu Antikacı Koleksiyoncular Derneği Başkanı Uğur Bitim, mezata katılımın yoğun olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ve katılımın yoğun olmasının bir sonraki mezatlar için kapı açtığını belirtti. Tüm katılımcılara teşekkür eden Bitim, en kısa zamanda yeni bir etkinlikte buluşmak için Konya halkına çağrıda bulundu. 
 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme