• Haberler
  • Konya
  • Konya'nın o ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

Konya'nın o ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

Konya'nın Selçuklu ve Karatay ilçelerinde elektrik altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanacak kesintiler vatandaşları etkileyecek. İşte kesinti yaşayacak sokaklar için detaylar...

Bugün Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Horozluhan Mahallesi'nde ve Karatay ilçesine bağlı Fevzi Çakmak, Çatalhöyük ve Tatlıcak mahallelerinde elektrik altyapı çalışmaları nedeniyle bir dizi kesinti yaşanacak.

Selçuklu ilçesine bağlı Horozluhan Mahallesi'nde elektrik altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanacak kesintiler şu şekildedir:

09:30 - 11:30 saatleri arasında Abidin Sokak ve Tekelioğlu Sokak'ta bakım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacak.


09:30 - 17:30 saatleri arasında İstikamet Caddesi'nde SCADA nedeniyle kesintiler olacak.


11:30 - 13:30 saatleri arasında Ferhatlı Caddesi, Reşadiye Caddesi, Yazırhan Sokak ve Yeşiloba Sokak'ta bakım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacak.


14:30 - 16:00 saatleri arasında Camibaşı Sokak, Cevherli Sokak, Ferhatlı Caddesi, Reşadiye Caddesi ve Yeşiloba Sokak'ta bakım çalışmaları nedeniyle kesinti yaşanacak.


Bu süreçte, Horozluhan Mahallesi'nde yaşayan vatandaşların elektrik kesintilerine karşı hazırlıklı olmaları önemlidir. Kesinti süresince yaşanabilecek olası aksaklıklar için gerekli önlemlerin alınması ve planlamaların buna göre yapılması gerekmektedir. Elektrik kesintilerinin neden olduğu mağduriyetlerin en aza indirilmesi için çalışmaların titizlikle yürütülmesi beklenmektedir.

Karatay ilçesine bağlı Fevzi Çakmak, Çatalhöyük ve Tatlıcak mahallelerinde de elektrik altyapı çalışmaları nedeniyle kesintiler yaşanacak. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 09:00 - 12:00 saatleri arasında 10417., 10427., 10429., 10432., 10433., 10437., 10471. sokaklar ile Ankara Caddesi ve Hacı Veli Ağa Caddesi'nde Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması yapılacak. Ayrıca, 10:00 - 11:30 saatleri arasında Kosgeb Caddesi'nde Bakım Çalışması gerçekleştirilecek.

Çatalhöyük Mahallesi'nde ise 10:00 - 15:00 saatleri arasında Çarşı Sokak'ta Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması yapılacak.

Tatlıcak Mahallesi'nde ise 11:00 - 14:00 saatleri arasında Gürçınar, Güvensoy, Hasmavî, Ildırar, Işıldak, Kaside, Kekçinar, Mehter Caddesi, Mesnevi, Nezaket, Özbakır, Turanoğlu, Umurlu ve Uzungeçit sokaklarda Özel Elektrikçi Mühendis Çalışması gerçekleştirilecek.

Elektrik kesintilerinin neden olduğu mağduriyetlerin en aza indirilmesi için çalışmaların titizlikle yürütülmesi beklenmektedir.

Özel Haber

Bakmadan Geçme