• Haberler
  • Konya
  • Konya Okulu, Alanında Uzman Konuşmacılarla Zenginleşen Haftalık Etkinliklerine Başlıyor

Konya Okulu, Alanında Uzman Konuşmacılarla Zenginleşen Haftalık Etkinliklerine Başlıyor

Konya Okulu, bu hafta gerçekleştireceği etkinliklerle, alanında uzman isimleri ağırlayarak Konyalılara önemli bir kültür ve bilgi kaynağı sunacak. Prof. Dr. Mehmet Ali Hacıgökmen, Süleyman Sarı, Prof. Dr. Ömer Özpınar, Prof. Dr. Orhan Çeker, Prof. Dr. İbrahim Işıtan ve Prof. Dr. Ali Akpınar gibi önde gelen isimler, her akşam Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde Konya Okulu etkinliklerine katılacak.

Konya Okulu, bu hafta gerçekleştireceği etkinliklerle, alanında uzman isimleri ağırlayarak Konyalılara önemli bir kültür ve bilgi kaynağı sunacak.

Prof. Dr. Mehmet Ali Hacıgökmen, Süleyman Sarı, Prof. Dr. Ömer Özpınar, Prof. Dr. Orhan Çeker, Prof. Dr. İbrahim Işıtan ve Prof. Dr. Ali Akpınar gibi önde gelen isimler, her akşam Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde Konya Okulu etkinliklerine katılacak.

Haftanın açılışını 5 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Mehmet Ali Hacıgökmen, Selçuklu ve Konya Tarihi üzerine yapacağı konuşmasıyla katılımcılara bilgi dolu bir akşam vaat ediyor. Etkinlik takvimi şu şekilde:

6 Şubat Salı: Süleyman Sarı - Hadis Buhari Okumaları
7 Şubat Çarşamba: "Gazze İnsanlığı Geleceği" Paneli
8 Şubat Perşembe: Prof. Dr. Ömer Özpınar - Kadi İyaz Şifa-i Şerif Okumaları
9 Şubat Cuma: Prof. Dr. Orhan Çeker - Mevlana Mesnevi Okumaları
10 Şubat Cumartesi: Prof. Dr. İbrahim Işıtan - Hadimi Berika Okumaları
11 Şubat Pazar: Prof. Dr. Ali Akpınar - Es-Sabuni Ahkam Tefsiri Okumaları

Konya Okulu'na katılımın ücretsiz olduğu belirtilirken, etkinliklerin Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde her akşam saat 19:00'da başlayacağı öğrenildi. Konya Okulu, farklı konuları işleyerek katılımcılara çeşitli perspektifler sunmayı hedefliyor. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme