Konya Özel Armağan Koleji'nde Dede Torun Buluşması!

Konya'da Özel Armağan Koleji 18-24 Mart Yaşlılar haftasında Dede Torun Buluşması hazırlandı. Özel Armağan İlkokul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan dede torun buluşmasına dedeler katılım sağladı. 

Özel Armağan Koleji toplantı/sohbet salonunda gerçekleştirilen buluşmada dedeler kendi hayat serüvenlerinden ve tecrübelerinden öğrencilere bahsettiler. Büyüklerimizin nasihatleri ile başlayan sohbete bir birinden değerli deneyimlerini ve bilgilerini paylaşmaları ile devam etti. Öğrenciler de merak ettikleri soruların cevaplarını büyüklerimizden öğrendiler. Hazırlanan hediyeler öğrenciler tarafından dedelere verildi.

Özel Armağan Koleji ilkokul müdürü Cafer Oktar “Yaşlılar, Allah’ın dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Milli ve manevi değerlerimizi, kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. O halde, küçükken bizi hayata hazırlayan yaşlılarımıza biz de bugün ihtimam gösterelim. ”dedi. Armağan Koleji ilkokul öğrencileri “Büyüklerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, üzerimize düşen sorumlukları yerine getirecek ve hayırlı evlatlar olmak için her daim çalışacağız.” dediler.

Bakmadan Geçme