Konya Platformu Derneği örnek bir projeye imza attı

İhtiyaç sahipleri için yapılan 38 dairenin kurası çekildi. Evlerine kavuşan ailelerin sevinci görülmeye değerdi.

Konya Platformu Derneği örnek bir projeye imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kurulduğu günden bu yana takdire şayan toplumsal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Konya Platformu Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik başlatmış olduğu kampanyanın meyvelerini dağıttı. Dernek tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik inşa edilen 38 dairenin kura çekilişi yapıldı.

Evlerin kura çekim programına Dernek Başkanı Mehmet Ali Çelik, dernek yönetim kurulu üyeleri ve ihtiyaç sahibi aileler katıldı. Kura çekimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Listede isminin çıktığını görenler göz yaşlarına hakim olamadı.

38 dairelik sitenin ismi de anlamlıydı. Konya Platformu Derneği Başkanı Mehmet Ali Çelik, sitenin isminin “Kahramanlarımıza Vefa Sitesi” olarak belirlediklerini açıkladı. Çelik, dernek yönetimine ve yardımsever Konyalılara teşekkür etti. Örnek bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini söyleyen Çelik “Konya medeniyet şehridir, hoşgörü şehridir, yardımseverlerin yaşadığı şehirdir. Konya canını milletine feda eden kahramanlarımıza ve ailelerini unutmaz, unutmayacaktır. Bugün çok mutluyuz önemli bir projeyi tamamladık. Kurasını çektiğimiz evler sahiplerine hayırlı olsun” dedi SADETTİN KALECİ

Bakmadan Geçme