Konya Selçuklu Anaokulu 4 yaş grubu öğrencilerinin sema gösterisi tam not aldı

Konya Selçuklu Anaokulu 4 yaş grubu öğrencilerinin Hz. Mevlâna´nın 748. Vuslat Yıldönümü (Şeb-i Arus) münasebeti ile icra etmiş oldukları semazen gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konya Selçuklu Anaokulu 4 yaş grubu öğrencilerinin sema gösterisi tam not aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda konuşan Elma Şekerleri sınıfı öğretmeni Fatma Çetin Kabadayı “Bu önemli haftada miniklerimle Mevlana Celalettin Rumi Hazretleri’nin 7 Kıymetli öğüdünü öğrendik, Semazenin anlamını, dönerken avuç içlerinin göğe ve yere bakmasının anlamını, bu öğütlerin ne anlama geldiğini öğrendik. Bunun yanı sıra çocuklarda kendine güven, beden ve dil gelişimlerine de katkı sağladığımızı düşünüyorum. Böylesine güzel evlatlarla gurur duyuyorum. Ailelerine böyle sabırlı ve başarılı çocuklar yetiştirdikleri için minnettarım. Rabbim onları tüm kötülüklerden ve nazarlardan korusun,” dedi.

Selçuklu Anaokulu Müdürü Mehmet Erdal ise  “okulumuz her yönden etkinliklerle dolu, çocuklarımızın bireysel özellikleri dikkate alınarak yapılan çalışmalarla ön planda olan bir okuldur. Bütün sınıflarımız bu özel etkinlikleri öğrencileriyle değerlendirmiş ve kalıcı olması hedef alınmıştır. Geleceğe başarılı, kendine güvenen ve sosyal bireyler yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Bu vesile ile 748.Vuslat Yıldönümünde Hz. Mevlana'yı rahmet ve minnetle yad ediyorum dedi.

sem2.jpg

Bakmadan Geçme