Konya Siyaseti Hasan Bitmez'e Rahmet Diledi

Konyalı siyasiler, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için taziye mesajları yayınladı.

Konya Siyaseti Hasan Bitmez'e Rahmet Diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya'nın siyasi isimleri, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in TBMM Genel Kurulu'nda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi üzerine taziye mesajları gönderdiler.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, "Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında rahatsızlanan ve bugün hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atasagun, "Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez beyefendiye Rabbimden rahmet diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun" cümlelerine yer verdi.

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, "Genel Başkan Yardımcımız, Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez Bey vefat etti. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesine, camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, "Çalışma arkadaşımız Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'i TBMM’de düzenlenen törenle uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise, "TBMM Genel Kurul konuşması sırasında kalp krizi geçiren ve hastanede tedavi gören vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Sayın Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Merhumun acılı ailesine, yakınlarına, Yüce Meclisimize ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme