Konya Tarım Fuarı son gününde de yoğun ilgi gördü

Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen 20. Konya Tarım Fuarı son gününde de vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Avrupa’nın en büyük tarım fuarı olan ‘Konya Tarım Fuarı’ son gününde de ziyaretçi akınına uğradı. Konya Ticaret Odası-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen Konya Tarım Fuarı'na hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların yanı sıra çocuklar da traktör ve biçerdöver gibi tarım makinelerini yakından inceleme fırsatı buldu. 

Bir firmanın standında hizmet veren Kadir Öztürk, “Fiyatlar her yerde olduğu gibi bizde de biraz pahalı ama elimizden geldiğince çiftçiye destek vermeye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabi vatandaşlarımız fiyatlardan çok memnun değiller. Ama ihtiyacı olan büyük işletmelere daha çok satış yaptığımız için çok büyük bir problem yaşamıyoruz. Ama dediğim gibi herkeste her yerde olduğu gibi burada da fiyatlarla ilgili bir problem var. Herkes çok tepkili” diye konuştu.  

Ankara Gölbaşı’ndan Konya Tarım Fuarına gelen vatandaşlar fuar hakkında, “Sabah 6’da yola çıktık buraya gelmek için. Biz çok beğendik. Fuara vatandaşların ilgisi büyük ama alım gücü düştük. İnsanlar bir şey almıyor sadece bakıyorlar. Kredilerde uygunluk yok. Bütün bankalarda kendilerince vaade ve faiz belirlemişler onlara göre makineleri satmaya çalışıyorlar. Hiçbir şekilde bankalarda uygunluk yok.” dedi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme