• Haberler
  • Spor
  • Konya Yolspor Kulübü Yöneticileri Konya ASKF'yi ziyaret etti

Konya Yolspor Kulübü Yöneticileri Konya ASKF'yi ziyaret etti

Konya'da geçmiş yıllarda birçok spor branşı ile özellikle profesyonel ve amatör futbol liglerinde fırtınalar estiren köklü amatör spor kulüplerimizden Konya Yolspor'un yöneticileri Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

Son yıllarda basketbol ve amatör futbol altyapısında faaliyet gösteren Konya Yolspor Kulübü Başkanı, Karayolları 3. Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Akceylan ile kulüp yöneticileri Yol-İş 1 Nolu Sendika Başkanı Abdullah Dadak, Yol-İş 1 Nolu Sendika Mali Sekreteri Cabran Gociaoğlu ve futbol takımı antrenörü Erkan Bıyıklı’nın bulunduğu Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Yolspor’un tekrar eski günlerine dönme yönünde attıkları adımları takip ettiklerini, gençlik ve spora yapılan yatırımların toplumun faydasına olduğunun gerçeği çerçevesinde kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette; 1980’li yıllarda Yolspor futbol takımında forma giyen Cabran’ın unutulmaz bir futbolcu olduğu ve birçok futbolsever tarafından bugün bile hatırlanıldığı sohbet, federasyon başkanımıza Yolspor forması hediye edilmesiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme