Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği (Kur-der), Gençleri Spora Teşvik Ediyor

Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği Kur-Der, bu sezon gençlerin talebi üzerine düzenlediği futbol turnuvası ile dikkat çekiyor. Dernek başkanı Hüseyin Acar, gençleri çağın kötü alışkanlıklarından korumak ve kendi kültürlerini yaşatmak amacıyla düzenledikleri spor etkinliklerine vurgu yaparak, gençlerin ilgisini bu yönde yönlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği (Kur-der), Gençleri Spora Teşvik Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği Kur-Der, bu sezon gençlerin talebi üzerine düzenlediği futbol turnuvası ile dikkat çekiyor. Dernek Başkanı Hüseyin Acar, gençleri çağın kötü alışkanlıklarından korumak ve kendi kültürlerini yaşatmak amacıyla düzenledikleri spor etkinliklerine vurgu yaparak, gençlerin ilgisini bu yönde yönlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Turnuvanın planlanan 10 farklı takımdan oluştuğunu açıklayan Acar, "Kur-Der gençleri, bu futbol turnuvasına büyük bir ilgi gösterdi. Her sezon düzenlediğimiz spor etkinlikleriyle gençlerimizi aktif bir yaşama teşvik etmeye çalışıyoruz. Bu seferki futbol turnuvasında 100 kişiden oluşan 10 takımın mücadelesiyle güzel bir atmosfer oluşturduk" dedi.

Dernek, turnuva sürecinde forma desteği sağlayan sponsorlara teşekkür etti. Acar, "Pina Kids, Aktaş Oto, Hasbay Otomotiv, Uğur Gıda, Oto Remzi, Tornacılar Odası Başkanı, Adres Oto, Yunus Emre Emlak, Altun Yemek, Osmanlı Motors ve Teknoloji'ye katkılarından dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Kur-Der'in gençlere yönelik bu tür etkinliklerle, sporun ve kültürel değerlerin önemini vurgulaması, gençlerin olumlu bir şekilde etkilenmesine ve toplumlarına daha aktif bir şekilde katkıda bulunmalarına olanak sağlıyor. Turnuva, bir araya gelen gençler arasında dostluk ve dayanışmanın pekişmesine de katkı sağlıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme