Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği (KUR-DER), Şampiyonunu Belirledi

Eskişehir'de Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği (KUR-DER) tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Aktaş Oto şampiyon oldu.

Eskişehir merkezli olarak faaliyet gösteren Kurtuşağı ve Çevre Köylüleri Derneği (KUR-DER), gençler arasında büyük ilgi gören bir futbol turnuvasının ardından şampiyonu belirledi. Dernek, gençleri çağın olumsuz alışkanlıklarından korumak ve kültürlerini yaşatmak amacıyla düzenlediği spor etkinliklerinde bir kez daha başarı elde etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Acar, gençleri aktif bir yaşama teşvik etmek amacıyla düzenledikleri futbol turnuvasının sona erdiğini açıkladı. "Kupanın sahibi Aktaş Oto oldu. Genç-KUR-DER halı saha turnuvası final maçında Adres Oto ve Aktaş Oto takımları karşılaştı. Aktaş Oto'nun galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmada şampiyonumuzu belirledik. Tüm takımlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum" dedi.

Planlanan 10 farklı takımın mücadelesiyle gerçekleşen turnuvanın kazanının Aktaş Oto’nun şahsında KUR-Der olduğuna vurgu yapan Acar, gençlerin spora olan ilgisine dikkat çekerek, "KUR-DER gençleri, bu futbol turnuvasına büyük bir ilgi gösterdi. Her sezon düzenlediğimiz spor etkinlikleriyle gençlerimizi aktif bir yaşama teşvik etmeye çalışıyoruz. Bu seferki futbol turnuvasında 100 kişiden oluşan 10 takımın mücadelesiyle güzel bir atmosfer oluşturduk" şeklinde konuştu.

Turnuva sürecinde destek veren sponsorlara da teşekkür eden Acar, "Pina Kids, Aktaş Oto, Hasbay Otomotiv, Uğur Gıda, Oto Remzi, Tornacılar Odası Başkanı, Adres Oto, Yunus Emre Emlak, Altun Yemek, Osmanlı Motors ve Teknoloji'ye katkılarından dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

Final maçının ardından şampiyon olan Aktaş Oto için düzenlenen coşkulu kutlama etkinliği, katılımcılar arasında heyecan ve mutluluk oluşturdu. Final maçına AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamit Yüzügüldü, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, AK Parti Kurucu İl Başkanı Osman Yüksel, ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ertan Alphan da katıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme