Konyalı Amca duygulandırdı: 27 sene hiç kahvaltısız göndermedi!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gazetemize açıklamalarda bulunan Konyalı vatandaşlardan birinin verdiği cevap duygulandırdı. 11 ay önce eşini kaybettiğini ifade eden Konyalı vatandaş, eşinin kendisini 27 yıl kahvaltısız işe göndermediğini belirtti. İşte detaylar… 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konyalı Amca duygulandırdı: 27 sene hiç kahvaltısız göndermedi!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gazetemize açıklamalarda bulunan Konyalı vatandaşlardan birinin verdiği cevap duygulandırdı. 11 ay önce eşini kaybettiğini ifade eden Konyalı vatandaş, eşinin kendisini 27 yıl kahvaltısız işe göndermediğini belirtti. İşte detaylar… 


Hakimiyet.com olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Konya cadde ve sokaklarında vatandaşlara mikrofon uzattık.

Mikrofon uzattığımız vatandaşlardan bazıları Türkiye’de kadınlara verilen hakların yetersiz olduğunu belirtirken bazıları da hakları yeterli bulduklarını vurguladı.

8 Mart gününde duygulandıran konuşmayı ise, 11 ay önce eşini kaybeden 73 yaşındaki amca yaptı.

Eşi ile birlikte 52 yıl aynı yastığa baş koyduğunu aktaran Konyalı amca, evlilikleri boyunca birbirlerine kırıcı söz dahi söylemediklerini aktardı. 

“EMEKLİ OLDUKTAN SONRA PAZARLIK YAPTIK”


Eşinden bahsederken duygusal anlar yaşayan yaşlı amca, “Eşile 52 yıllık beraberliğimiz vardı. 11 ay önce onu kaybettim. İşe gittiğim 27 yıllık zaman zarfında beni kahvaltısız hiçbir yere göndermedi.

Sabah kahvaltısı mutlaka hazır olurdu. Kahvaltımı yapar, öyle göreve giderdim. Emekli olduktan sonra onunla bir pazarlık yaptık.

Ona, ‘hanım sen beni 27 yıl hiç kahvaltısız göndermedin. Şimdi sıra bana geldi. Ben sabah kahvaltısını hazırlayacağım, sen istediğin zaman kahvaltıya geleceksin’ dedim.

Tam 28 sene öyle yaşadık. Şu anki eşler arasında anlaşmazlık olduğunu duyuyorum.

Ama biz var ya 52 sene, fiziki dokunmayı değil, kıracak laf bile söylemedik. Ve böylece bitirdik 52 seneyi.” diye konuştu. 


 

Özel Haber
Yorumlar 1
42konya 08 Mart 2024 13:28

O amcanın hanımı 27 sene kahvaltısız göndermedi ama şimdiki hanımlar erkeği işe giderken yattaktan bile kalkmaya tenezzül etmiyor. Eğer şu zamanda erkek eşinden o amcamızın eşi gibi hürmet görürse ancak o amcamız gibi davranır. Ne yazık ki evliliklerin bir çoğu bu sebepten bitiyor.

Bakmadan Geçme