• Haberler
  • Konya
  • Konyalı anne ve baba 200 gündür kızlarının kemiklerini bekliyor!

Konyalı anne ve baba 200 gündür kızlarının kemiklerini bekliyor!

Konya Akşehir'de kocası tarafından öldürülerek uçurumdan atılan Bedriye Kılıç'ın anne ve babası, kızlarının kemiklerinin bulunması için devlet büyüklerinden yardım beklediklerini aktardılar.

Konya'nın Akşehir ilçesinde kocası tarafından öldürüldükten sonra uçurumdan aşağıya atıldığı ortaya çıkan Bedriye Kılıç'ın anne ve babası kızlarının kaybolmasından bu yana 200 gün geçmesine rağmen hala cesedinin ya da kemiklerinin bulunamamasından dolayı büyük üzüntü yaşıyor. Kızlarının cesedinin ya da parçalarının bulunup, onun bir mezarı olmasını istediklerini belirterek, devlet büyüklerinden yardım beklediklerini söyleyerek gözyaşı döktü.

“HİÇ OLMAZSA BİR KEMİĞİNİN BULUNMASINI İSTİYORUM”


Çocuğunun bir mezarı olmasını istediğini belirten Baba Oktay Er, “6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan kızımın cesedini halen bulamadık. Kocası öldürdüğünü itiraf etti, itiraf ettikten sonra tutuklandı. Onun ‘attım’ dediği yerde biz çocuğumuzun cesedini bulamıyoruz. Adalet Bakanlığına, Aile Bakanlığına sesleniyorum. Bizim çocuğumuzun bir kemiği olsun, bir mezarı olsun. Gidip, gelip o mezarın başında ben dua okuyayım. Ben başka bir şey istemiyorum. Çocuğumun cesedinin bulunmasını istiyorum. Bu olay sebebiyle ben yetkilerden yardım istiyorum. Kızımı öldüren kocasının annesinin ve babasının da haberi var. Benim çocuğumun cesedinin kaybetmesinde yatak ve yardımcılık yapıyorlar. Çünkü olayın olduğu gün eve geliyor, annesine söylüyor. İşte annesine ne dediyse ifadesinde de var. Evde tartışma oluyor, boğarak öldürdüm, cesedi kendim indirdim diyor. Bir kişi bir cesedi üçüncü kattan aşağıya tek başına indiremez. Buna yardım eden kişilerinde tutuklanmasını istiyorum. Anasının, babasının da tutuklanmasını istiyorum. En ağır cezayla yargılanmalarını istiyorum. Adalet Bakanlığına sesleniyorum, bana yardımcı olun, benim çocuğumun cesedini bulun. Bulunması için özel ekip istiyorum. Özel ekiple araştırılsın, soruşturulsun, arama yapılsın. Emniyet aradı, bir şey bulamadı, burada ceset yok dediler. İki sefer arama yaptılar. Arazi geniş olduğu için bulamıyorlarmış. Ben yine Adalet ve Aile Bakanlığına sesleniyorum. Bu çocuğumun cesedinin bulunmasını, hiç olmazsa bir kemiğinin bulunmasını istiyorum. Bir mezarı olsun. Gidip gelip bir Fatiha okuyayım” dedi.

Konyalı anne ve baba 200 gündür kızlarının   kemiklerini bekliyor!

 “BENİM KIZIM BULUNSUN, BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM”


Kızının bulunması için feryat eden Anne Sona Er “Benim kızım bulunsun, bir mezarı olsun. Bir dikili mezar taşı olsun. Yapanlar cezasını çeksinler. Özel ekip istiyorum. Bulsunlar benim kızımı. Katiller cezasını çeksinler. Benim kızım bulunsun, başka bir şey istemiyorum. Cumhurbaşkanına sesleniyorum, yardım etsinler bize. Benim kızımı bulsunlar. Bir dikili taşı olsun, başında dua okuyalım. 7 aydır ne çekerim bir biz, bir Allah biliyor. Ne olur yardım etsinler bize. Ne olur elimizden tutsunlar, çocuğumu bulsunlar. Torunlarımda rezil oldu. Torunlarımı da dağıttılar. Gittiler hepsi, yok kimsem. Ne olur arasınlar bulsunlar. Dayanamıyorum artık. Anası da yardım etti, babası da yardım etti. Arkasında 2-3 kişi var bunun. Tek başına yapamaz bunu, indiremez, götüremez, atamaz" şeklinde konuşarak yardım istedi. 

Bakmadan Geçme