Konyalı bakan memleketine geliyor: Tarih belli oldu!
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 4 Temmuz Cumartesi günü Konya'da yoğun bir program gerçekleştirecek. Seydişehir ve Beyşehir'i kapsayan ziyaretlerde kamu kurumlarıyla bir araya gelecek olan Çiftçi, esnaf ve vatandaşlarla da buluşacak.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 4 Temmuz Cumartesi günü Konya'da gerçekleştireceği program kapsamında Seydişehir ve Beyşehir'de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak.
Bakan Çiftçi'nin Konya mesaisi sabah saat 10.00'da Seydişehir Kaymakamlığı ziyaretiyle başlayacak. Burada ilçe yöneticileriyle bir araya gelecek olan Çiftçi'nin, kamu hizmetleri ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alması bekleniyor.
İKİNCİ DURAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Programın ikinci durağı ise saat 11.00'de Seydişehir Belediye Başkanlığı olacak. Belediye yönetimiyle görüşecek olan Bakan Çiftçi, ilçede yürütülen projeler ve belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.
Resmi temaslarının ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Çiftçi, vatandaşlarla sohbet ederek talep, öneri ve beklentileri dinleyecek.
PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELECEK
Konya programının son bölümünde ise Bakan Çiftçi, saat 13.00'te Beyşehir'de düzenlenecek İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak. Toplantıda partililerle bir araya gelmesi planlanan Çiftçi'nin, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunması ve teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulunması bekleniyor.
Böylece İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Konya'daki yoğun programını kamu kurumları, yerel yöneticiler, esnaf ve vatandaşlarla gerçekleştireceği temaslarla tamamlayacak.