• Haberler
  • Konya
  • Konyalı başkan 'hayırlı olsun' diyerek paylaştı: Yeni cami ve müftülük geliyor!

Konyalı başkan 'hayırlı olsun' diyerek paylaştı: Yeni cami ve müftülük geliyor!

Konya'nın Ilgın ilçesinde, eski Kavak Pazarı olarak bilinen alanda yeni cami ve müftülük binası için zemin etüt çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Ömer Apil ve kurum yetkilileri alanda incelemelerde bulundu.

Ilgın Belediyesi, eski Kavak Pazarı olarak bilinen alanda yapılacak yeni cami ve müftülük binası için zemin etüt çalışmalarına başladı.Konyalı başkan 'hayırlı olsun' diyerek paylaştı: Yeni cami ve müftülük geliyor!

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Emre, Ilgın İlçe Müftüsü Nihat Koç, Ilgın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vehbi Özlen ve Meclis Başkanı Mustafa Pala çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.Konyalı başkan 'hayırlı olsun' diyerek paylaştı: Yeni cami ve müftülük geliyor!

BAŞKANDAN “HAYIRLI OLSUN” MESAJI

Başkan Apil, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bugün Ramazan'ın feyzini, huzurunu arttıracak bir temel daha hazırlamak üzere zemin etüdü yapıyoruz. Neresi burası? Camiatik Mahallesi, Eski Kavak Pazarı'na zemin etüdüne başladık. Müftülük ve cami binası yapacağız. İnşallah şehrimize, Ilgın'ımıza hayırlı olur. Hayırlı ibadetlere sebep olur. Allah'a emanet olun, hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.Konyalı başkan 'hayırlı olsun' diyerek paylaştı: Yeni cami ve müftülük geliyor!

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!