Konyalı Eğitimci-Yazar Ünüvar, birinci oldu

Eğitimci yazar Gülşen Ünüvar, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) 2021 yılı çocuk edebiyatı hikaye dosyası yarışmasında, katıldığı 'Benim Adım Çalgay' eseri ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Konyalı Eğitimci-Yazar Ünüvar, birinci oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitimci yazar Gülşen Ünüvar, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) 2021 yılı çocuk edebiyatı hikaye dosyası yarışmasında, katıldığı "Benim Adım Çalgay" eseri ile birincilik ödülüne layık görüldü.

USİD- İLESAM 2021 Çocuk Edebiyatı Hikâye-2021 (Kitap Dosyası) Yarışması sonuçları USİD ve İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız tarafından İLESAM Genel Merkez Salonu’nda açıklandı. Açıklamaya göre, Hikâye Alanında Birinci Olan Konyalı Eğitimci-Yazar Gülşen Ünüvar, Rumuz: Tülüşah, Eser Adı: Benim Adım Çalgay ile tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Birinci olan eserler USİD tarafından 2023 yılı başında kitap olarak basılacak. Yarışmada derece alanların ödülleri ileriki bir tarihte yapılacak Belirlenecek törenle ödüller sahiplerine verilecek. ŞEYMA BIYIKLI

 

Bakmadan Geçme