Konyalı gazeteci savaş bölgesinde yaralandı

Konyalı gazeteci Abdullah Ünver, görev yaptığı Ukrayna bölgesinde aracının yakınına düşen havan topu sonucu yaralanarak Türkiye'ye gönderildi.

Konyalı gazeteci savaş bölgesinde yaralandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konyalı gazeteci Abdullah Ünver, görev yaptığı Ukrayna bölgesinde aracının yakınına düşen havan topu sonucu yaralanarak Türkiye’ye gönderildi.

Konya’da bir çok yerel medya kuruluşunda da çalışan Konyalı gazeteci Abdullah Ünver, meslek hayatına Ukrayna’dan serbest gazeteci olarak devam ediyordu. Savaş muhabiri Abdullah Ünver, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde aracının yakınına düşen havan topu nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlandı aracı defalarca takla atan Ünver araçtan yaralı olarak çıkmaya başardı. Olayı haber alan T.C Kiev büyükelçiliği yaralı gazetecinin Ukrayna’dan tahliyesi için yerel yetkililer ile görüşerek gazeteciyi önce Moldova’ya oradan da Türkiye’ye tahliye ettiler. Yaralı Türk gazeteci Ünver, Konya’da Meram Tıp Fakültesi Necmeddin Erbakan Üniversitesi hastanesinde ameliyata alındı. Gazeteci Abdullah Ünver’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Bakmadan Geçme