Konyalı iş adamlarından Kırgızistan Başkonsolosu'nu ziyaret: 'Ticari konular elle alındı!'

Konyalı iş adamları, Kırgızistan Antalya Başkonsolosu Rüstem Koshonov'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Türkiye ve Kızgızistan arasındaki ticaret konuları görüşüldü.

Konyalı iş adamlarından  Kırgızistan Başkonsolosu'nu ziyaret: 'Ticari konular elle alındı!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Konyalı iş insanları, Türk Devlet Topluluğu üyesi, Kırgızistan'ın Antalya Başkonsolosu Rüstem Koshonov'u ziyaret etti. Görüşmede Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ticaret konuları ele alındı.

 

Konyalı iş adamlarından  Kırgızistan Başkonsolosu'nu ziyaret: 'Ticari konular elle alındı!'Türk Devlet Topluluğu üyesi, Kırgızistan'ın Antalya Başkonsolosu Rüstem Koşonov, 9 Kasım 2023 tarihinde Konya'dan gelen; Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şimşek, iş insanı Abdurrauf Rüstem, iş insanı Süleyman Arslantay, iş insanı Talha Özbey ve Kırım Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Çorabatır'ı makamında ağırladı.

KIRGIZİSTAN'A DAVET EDİLDİLER

Toplantıda, Kırgızistan-Türkiye arasındaki ticaretin artırılmasına yönelik konular detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, her iki ülke arasında ekonomi ve yatırım alanlarında karşılıklı fayda sağlayacak işbirliği olanakları hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Görüşme sonunda Başkonsolos, Konyalı iş insanlarını Kırgızistan'a davet etti ve Türk iş dünyasına ülkenin ekonomik potansiyeli ile ilgili bilgiler içeren sunum malzemeleri dağıtıldı.

Görüşmenin tamamlanmasının ardından, iş insanları Antalya'da bulunan Cengiz Aytmatov Kütüphanesi'ni ziyaret etti. 

Bakmadan Geçme