Konyalı minikler, büyük düşündü: 'Zarife Delice ve Yavru Kuşları' yürekleri ısıttı!

Konya'da 3'üncü sınıf öğrencileri, 'Birlikte Daha Güzeliz' adlı proje kapsamında Hatay'daki öğrenci arkadaşlarına, kışlık giyecek ,mont, çorap, kırtasiye ve ilk yardım malzemesi gönderdiler.

 

Konyalı miniklerden Hataylı arkadaşlarına yardım eli: Konya'dan Hatay'a köprü olundu!
Kahramanmaraş merkezli deprem tüm Türkiye’yi derinden etkilerken, depremden sonra ülkenin dört bir yanından afet bölgesine yardım eli uzandı. Deprem bölgelerine en çok uğrayan yerlerden biri Konya olurken, depremin üzerinden 10 ay geçmesine rağmen Konyalı vatandaşlar yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. Millî Eğitim Bakanlığının yürüttüğü Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Konya Selçuklu Piri Reis İlkokulu 3- F sınıfı öğrencileri, "Birlikte Daha Güzeliz" sloganıyla Hatay Antakya’daki Cemalettin Tinaztepe İlkokulu öğrencilerine bot ve mont yardımında bulundu. Yardım kapsamında ailelerinden de destek alan öğrenciler, getirdikleri eşyaları okulda görev alan öğretmenlerin yardımıyla kolilere yerleştirerek, arkadaşlarına gönderdiler. Konyalı miniklerden Hataylı arkadaşlarına yardım eli: Konya'dan Hatay'a köprü olundu!

DELİCE, “HATAY VE DİĞER DEPREM BÖLGELERİ HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİMİN VE BENİM GÖNLÜMDE YERİ VAR”


Öğrencilerle birlikte yardım projesini yürüten Öğretmen Zarife Delice, öğrencilerin tamamen bireysel çabalarıyla yardımları topladıklarını aktardı. Sözlerini devam ettiren Zarife Delice şunlara değindi: “Öğrencilerim, Hatay’daki arkadaşlarına yardımda bulunmak için çok çabaladılar. Amaçları soğuk kış günlerinde, arkadaşlarına az da olsa katkıda bulunmak. Hatay ve diğer deprem bölgeleri her zaman öğrencilerimin ve benim gönlümde yeri var. Yardım için destekte bulunan öğrenci ailelerine de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme