Konyalı o isim YRP'den aday adayı oldu

Yeniden Refah Partisi'nin Konya İl Başkanlığını yapmış olan Mustafa Özerdem, 28. Dönem milletvekilliği aday adayı olduğunu açıkladı. Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz'ü ziyaret eden Özerdem, adaylık süreciyle ilgili bilgiler aktardı.

Konyalı o isim YRP'den aday adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1978 Konya doğumlu Mustafa Özerdem, Konya İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra 2001 yılında Selçuk Üniversitesi’nin Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda ticaret ve sanayi ile uğraştığını söyleyen Özerdem, daha önce iki yıl Konya İl Başkanlığı görevini üstlendiğini belirterek Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Konyalı o isim YRP'den aday adayı oldu

“Bazı şartlarımız karşılıklı olarak birbirimize uymadı”
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’nın Cumhur İttifakı’na katılmayı reddetmesi ile ilgili bazı şartların birbirine uymadığını belirten Özerdem, “Elbette söylenecek çok şey olabilir ama genel ifadeyle bazı şartlarımız karşılıklı olarak birbirimize uymadı. O yüzden biz Yeniden Refah Partisi olarak kendi yolumuzu kendimiz çizdik ve hiçbir partiyle ittifak yapmadan kendi genel başkanımızı aday göstererek bu yola çıkmış olduk” ifadelerini kullandı.

Konyalı o isim YRP'den aday adayı oldu
“100 bin imzaya ihtiyacımız var”
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için 100 bin imzaya ihtiyaç duyduklarını belirten Özerdem, “Genel başkanımızı Cumhurbaşkanı Adayı gösterebilmemiz için 100 bin imzaya ihtiyacımız var. Çarşamba günü sabah bu imza süreci başlıyor. Salı günü akşama kadar sürecek inşallah. Hafta sonu Cumartesi - Pazar dahil olmak üzere akşam saat 8’e kadar vatandaşlarımız imza verebilir. İlçe seçim kuruluna giderek şahsen kimlik kartıyla imza verecekler” duyurusunda bulundu.

Bakmadan Geçme