Konyalı o öğrenciler İspanya'nın kültürünü tanıyacak

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri İspanyaya Gitti. Projenin amacı doğrultusunda öğlenciler stajları boyunca İspanya yemek kültürünü tanıyacaklar, dil becerilerini geliştirecekler ve mesleklerinde yeni bilgi ve deneyimler kazanacaklar.

ÖĞRENCİLERİN İSPANYA GEZİSİ

31 Ağustos 2023 Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Mesleki Eğitim alanında akredite edilmiştir. Bu kapsamda 2022-1-TR01-KA121-VET-000066485 numaralı 2022 Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyon isimli projesinde Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden öğrencileri İspanyaya gittiler.  

ÖĞRENCİLER İSPANYA'NIN KÜLTÜRÜNÜ ÖĞRENECEK

20.08.2023 - 09.09.2023 tarihleri arasında İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirilecek hareketliliğe Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 7 öğrenci ve 2 öğretmen katılmıştır. Öğrenciler alanlarıyla ilgili restaurantlarda staj yapmaya başlamışlardır. Projenin amacı doğrultusunda öğlenciler stajları boyunca İspanya yemek kültürünü tanıyacaklar, dil becerilerini geliştirecekler ve mesleklerinde yeni bilgi ve deneyimler kazanacaklardır. Ayrıca Avrupa kültürünü de tanıyacaklardır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme