Konyalı öğrenciden duygulandıran bağış

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan Alaeddin İlkokulu 2-C Sınıfı Öğrencisi Yüksel SEVİM kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını 10 ilimizde meydana gelen depremden etkilenen kardeşlerinin ihtiyaçları için AFAD'a bağışlaması okul müdürünü ve öğretmenleri duygulandırdı.

Konyalı öğrenciden duygulandıran bağış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Alaeddin İlkokulu 2-C Sınıfı Öğrencisi Yüksel Sevim kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını 10 ilimizde meydana gelen depremden etkilenen kardeşlerinin ihtiyaçları için AFAD'a bağışlaması okul müdürünü ve öğretmenleri duygulandırdı.

Alaeddin İlkokulu 2-C Sınıfı Öğrencisi Yüksel Sevim: ‘’ İhtiyaçlarım için kumbaramda biriktirdiğim paralara depremden etkilenen kardeşlerimin daha çok ihtiyacı olduğu için onlara destek olmak istedim. AFAD'a ulaştırılması için okul müdürümüz Ömer Ekici'ye kumbaramı teslim ettim." ifadelerini kullandı. 

Kumbarayı teslim alan Alaeddin İlkokulu müdürü Ömer Ekici ise  yapmış olduğu kısa konuşmada: "Öğrencimizi bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyor, onu yetiştiren ailesine ve öğretmeni Ayşegül Zengingöz'e teşekkür ediyoruz.  Öğrencimiz bu onurlu davranışı ile hepimize duygu dolu anların yaşanmasını sağladı. ’dedi.
 

Bakmadan Geçme