Konyalı Öğretmen'in Öğrencisinin Şiir Kitabı Yayımlanacak!
Konya Cihanbeyli'de eğitimci olan Lütfi Şahin'in Öğrencisinin Şiir Kitabı Yayımlanacak
Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde öğretmenlik yapan Lütfi Şahin “Kayalar üzerine hikayeler yazan ve resimler çizen insanlar oldu. Tarih boyunca insanların içerisindeki yazma ve okuma hevesi hiç bitmedi. Dünya’nın birçok yerinde üzerinde yazılar olan anıtlar günümüzde bilim insanlarının dikkatini çekmektedir.” Dedi.
Şahin “İlk çağlardan sonra insanlar yazı yazmak için papirüsleri kullanmaya başlamışlardır. Zaman içerisinde matbaanın icadı ile beraber insanların yazdıklarını birçok insan okumaya başlamıştır. Tarih boyunca milyonlarca yazar ve milyarlarca okuyucu yaşamıştır” diye konuştu.
Başöğretmen Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin öğrencisinin yazmış olduğu eserinin tanıtımını yaparken şunları söyledi: “Öğrencimin yazmış olduğu şiir kitabı Mayıs ayında Morena Yayınevi tarafından yayımlanacaktır. Tüm kitap kurtlarına buradan duyurmayı uygun gördüm.” şeklinde konuştu.