Konyalı öğretmen Şahin, bal tüketmenin önemine değindi!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğretmenlik yapan Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin bal tüketmenin önemine değinerek balın hem yetişkinler için hem de çocuklar için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Konyalı öğretmen Şahin, bal tüketmenin önemine değindi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da öğretmenlik yapan Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi “İnsanoğlu gıdaların besin içeriklerini önemsemeden binlerce yıl boyunca ellerine ne geçtilerse tüketmişlerdir. Amaç karnı doyurmak ve günü kurtarmak olmuştur. Ancak son iki yüz yıl boyunca yenilen gıdaların besin içerikleri insanların önemle ele aldıkları konular içerisinde yer almıştır. Birde üç bin yıllık Mısır lahitlerinde bulunan balın bozulmadan durmuş olması insanları bal ile ilgili araştırmalar yapmasına yöneltmiştir” dedi.

Konu ile ilgili konuşan Şahin şunları söyledi: “Balın içerisinde bütün besin içerikleri mevcuttur. İçerisine şeker karıştırılmamış balın içerisinde bütün organik gıdalar ve birçok besin maddesi mevcuttur. Hem bizim hem de çocuklarımızın çokça tüketmesi gereken bir besin kaynağıdır.” diye konuştu.
        
 

Bakmadan Geçme