Konyalı Öğretmenin Bilimsel Eseri Yayımlandı!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde biyoloji öğretmeni olan ve aynı zamanda Eğitimci Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin'in Ne Bilim Ya 1 adlı eseri yayımlandı.

Konya’da öğretmenlik yapan Lütfi Şahin Ne Bilim Ya 1 adlı eseri hakkında şunları söyledi: “Mağaralar üzerine resimler çizen ve yazılar yazan insanlar belki de tarihin ilk yazarlarıydı. Bu resim ve yazıları inceleyen insanlar ise ilk okurlardı. Daha ileriki senelerde anıtlar üzerine yazılar yazılmaya ve resimler kazınmaya başlandı” dedi.

Şahin “Matbaanın icadı ile artık kitap sayısı ve buna bağlı olarak okur sayısı artmaya başlamıştır. Artık kitaplar sadece kütüphanelerde bulunmuyor, insanların evlerinde de bulunmaya başlamıştır. Yazar sayısı ve okur sayısı hızlı bir şekilde artmıştır” diye konuştu,

Şahin Mart 2024 ayında bilimsel eseri Ne Bilim Ya 1 adlı eserinin Morena Yayınevi’nin yayımladığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Ne Bilim Ya serisinin ilk kitabı fizik, kimya, biyoloji, elektronik, felsefe gibi birçok konuda yazılmış makaleleri içeren Ne Bilim Ya 1 adlı eserimiz yayımlandı.” Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme