Konyalı sporcuların madalya mutluluğu

Selçuklu Belediyespor Kulübü tekvando takımı sporcuları İkra Kayır ve Sıla Nur Gençer, Türkiye Şampiyonasında gümüş ve bronz madalya kazandı.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonası 72 farklı şehirden 745 kulüp ve 2047 sporcunun katılımıyla Karatay Spor ve Kongre Merkezinde devam ediyor. Kadınlar 67 kiloda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları İkra Kayır ve Sıla Nur Gençer ikincilik ve üçüncülük elde ederek kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Yarı finalde karşılaştığı rakibine mağlup olarak Türkiye üçüncülüğü elde eden Sıla Nur Gençer, Türkiye Şampiyonasını bronz madalya ile tamamladı. Kategorisinde finale yükselme başarısı gösteren İkra Kayır final maçında rakibine mağlup olarak ikinci oldu. Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularına ödüllerini Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı ve Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yavuz Tezcan takdim etti.

'BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ'

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları tebrik etti. Başkan Pekyatırmacı, “Şehrimizde düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonasında Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularımız İkra Kayır ve Sıla Nur Gençer’in başarıları bizleri çok mutlu etti. Her iki sporcumuz da Selçuklu Belediyespor Kulübümüze yakışır bir şekilde mücadele ederek madalya kazanma başarısı gösterdi. Türkiye Şampiyonasında belki altın madalya gelmedi ancak inanıyorum ki her iki sporcumuzda önümüzdeki dönemlerde Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda şehrimizi ve ülkemizi gururla temsil edeceklerdir. Her iki sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme