Konyalı vatandaş depremi önceden nasıl tahmin etti?

Dün gece saatlerinde Konya Selçuklu merkezli 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde Hakimiyet Gazetesi olarak yaptığımız 'Uzmanı açıkladı: Konya'da 6.5 şiddetinde deprem üretecek faylar var' haberinin altına Konyalı vatandaştan gelen yorum bu nasıl olur? dedirtti.

Konyalı vatandaş depremi önceden nasıl tahmin etti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün gece saatlerinde Konya’da meydana gelen deprem vatandaşlarda tedirginlik yarattı. Gece saatlerinde meydan gelen 3.0 şiddetindeki depremde yetkililerce olumsuz bir durum olmadığı bilgisi paylaşıldı. 

Geçtiğimiz haftalarda Hakimiyet.com olarak yaptığımız bir haberde ise Konyalı bir vatandaşın yaptığı yorum akıllara depremler önceden biliniyor mu? sorusunu getirdi. ‘Uzmanı açıkladı: Konya'da 6.5 şiddetinde deprem üretecek faylar var’ haberimizin altına Konyalı bir vatandaş, “Bugün 18 ile 19 arası Konyada deprem olacak diye telefonlara mesaj geliyor önceden bilinebiliyormu deprem” şeklinde yorumda bulundu.

Yorumu gören başka bir vatandaş ise, “Bir önceki yorumda 18-19 unda deprem olacağı yazıyordu ve tuttu. Bu nasıl mümkün olabilir?” şeklinde sordu. Vatandaşın neye dayanarak bu bilgiyi paylaştığı ise henüz bilinmiyor. 

Konyalı vatandaş depremi önceden nasıl tahmin etti?

Yorumlar 1
Kadir kapici 06 Nisan 2023 14:18

6 subattaki doğudaki depremi 8 saat önceden facebook adresimde haber verdim. Konya'daki depremleri hepsini bildim önceden allahin izniyle

Bakmadan Geçme