Konyalılar Federasyonundan İzmir Valisine Taziye Ziyareti

İzmir Konyalılar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden kayınpederi Abdulkadir Mermer'in vefatına binaen, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşker'i taziye ziyaretinde bulundular.

Konyalılar Federasyonundan İzmir Valisine Taziye Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Makamında taziyeleri kabul eden Vali Köşger, ziyaretlerinden dolayı Konyalılar Federasyonu nezdinde tüm Sivil Toplum Örgütlerine teşekkür etti. Makamının yetkileri dahilinde federasyonun hizmet ve aktivitelerinde, memleket ayrımı yapmadan her türlü yardıma hazır olduğunu bildirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmir Konyalılar Federasyonu başkanı Yusuf Devebacak; “İnsanlar hangi makamlarda olursa olsun bir aile hayatı ve sosyal çevresi vardır. Kayınpederi Abdulkadir Mermer'in vefatı hemşehrimiz sayın valimizi derinden üzdüğünü biliyoruz. Biraz geciksek de taziye ziyaretimiz gönüllerimizi hoş tutmuş, valimizi mutlu etmiştir. Ayrıca ziyaretimiz esnasında yine bir başka hemşehrimiz İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Öztürk ile de görüşerek gündemde bulunan projeler hakkında istişarede bulunduk. Misafirperverliği için sayın valimize çok teşekkür ederiz.” Dedi. İzmir Konyalılar Federasyonu yönetimi ve bağlı dernek başkanlarının katıldığı taziye ziyareti, Vali Köşger’in ikramları ile son bulmuştur. SADETTİN KALECİ

Bakmadan Geçme