• Haberler
  • Spor
  • Konyalılar tribünleri dolduramıyor.. Bu sorunlar çözülmezse…

Konyalılar tribünleri dolduramıyor.. Bu sorunlar çözülmezse…

Trendyol Süper Lig'de 3. Hafta karşılaşmasında Gaziantep F.K'yı 2-0 mağlup eden Tümosan Konyaspor'da yeşil beyazlı taraftarların karşılaşmaya ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Konyalılar tribünleri dolduramıyor.. Bu sorunlar çözülmezse…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de evinde oynadığı ilk karşılaşmada İstanbulspor’u ağırlayan Anadolu Kartalı, bu karşılaşmada tirübünleri dolduramamıştı.

İstanbulspor karşılaşması sonrası şehrin önde gelenlerinden bilet ve kombine yardımı yapılması beklenildi. Karşılaşmanın üzerinden 2 haftalık süreç geçmesine rağmen şehrin önde gelenlerinden ve STK’lar’dan Konyaspor’a henüz destek gelmedi.  

Konyaspor’un kemik taraftar kitlesine bakıldığında, ağırlığını işçi sınıfının oluşturması, stadyumun boş kalmasının en büyük sebebi olarak görülüyor. Bu noktada taraftarlara kombine ve bilet yardımı yapılması gerekecek. Yeşil beyazlı tarftarlar, odalardan, şehrin önde gelenlerinden,  STK’lardan ve Belediye’den destek bekliyor.

Gaziantep F.K karşısında  5.839 izleyici kitlesine ulaşan yeşil beyazlılar, İstanbulspor karşılaşmasına yakın taraftar kitlesine ulaştı. Özellikle Başkan Özgökçen ve Nalçacı Grubu arasında yaşanan sorunların  Gaziantep F.K karşılaşmasında bir kez daha gözler önüne serilmesi yeşil beyazlı taraftarların  tepkisine neden oldu.  
 

Yorumlar 1
Mustafa 31 Ağustos 2023 22:00

Bence taraftar İlhan hocanın gönderilmesini hazmedemedi,bilet fiyatlarının geçim sıkıntısı çekildiği günler için pahalı geldiği ve son olarak yönetim gitmediği için maçlara gelmeme nedenlerinden bazıları

Bakmadan Geçme