Konyaspor'a 1.96'lık kule

Trendyol Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 18 puanla 16'ıncı sırada tamamlayan Konyaspor, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Atınç Nukan ile ilgilendiği iddia edildi.

Konyaspor'a 1.96'lık kule
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol 1. Lig’de sezonun ilk yarısını 32 puanla 3’üncü Sırada tamamlayan Göztepe’de, Bulgar teknik direktör Stanimir Stoilov’un göreve gelmesiyle birlikte son 5 lig maçın tamamında süre şansı bulamayan tecrübeli stopere Süper Lig’den taliplerin olduğu belirtildi.

İzmir temsilcisinde formasını kaptıran Atınç Nukan’ın da gelen teklifleri değerlendirerek devre arasında sarı-kırmızılı ekipten ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Gaziantep FK ve Rizespor’un Atınç’ı transfer etmek için girişimde bulunduğu vurgulandı.

Göztepe’nin de 4 yıldır formasını terleten ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Atınç Nukan’ın transferinden iyi bir ücret kazanmayı planladığı ifade edildi.

Atınç, bu sezon Göztepe formasıyla 11 lig maçında 990 dakika süre alarak 1 gol kaydetti. Kariyerinde Beşiktaş, Leipzig ve Göztepe’nin formalarını terleten Atınç Nukan, toplamda 168 maçta 13 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Bakmadan Geçme