Konyaspor Ank.Gücünü yendi : 1-0

Antalya Belek'te kamp yapan Konyaspor son hazırlık maçında ligde rakiplerinden olan Ankaragücü ile dün özel maçta karşı karşıya geldi ve Yeşil- Beyazlılar rakiplerini yendi. Özel karşılaşma şiddetli yağmurn altında oynandı.

Konyaspor Ank.Gücünü yendi : 1-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya Belek’te kamp yapan   Konyaspor son hazırlık maçında  ligde rakiplerinden olan Ankaragücü ile dün özel maçta karşı karşıya geldi ve  Yeşil- Beyazlılar rakiplerini yendi. Özel karşılaşma şiddetli yağmurn altında oynandı.
Daha önce özel maçta ise hatırlanacağı üzere Gazintep FK’ye 1-0 yenilmişti. Yeşil_Beyazlılar da yarın Belek kampı sona erecek ve futbolculara üç gün izin verilecek ve daha sonra Konya’da toplanıp kupa ve lig maçları için çalışmaları teknik direktör İlhan Palut yönetiminde çalışmalarını devam ettirecekler.
Konyaspor maça Sehiç,Ahmet,Adil, Kahraman, Guilherme, Hacıahmetoviç, Bruno, Muriç Bytiqyi, Muhammed Demir onbiri ile başladı.
Ankaragücü ise Bahadır, Malcuit,Uros, Nihat, Marlon, Tolga, Taylan, Pedrinho,Emre, Beridze ve Ali ile maçta mücadele etti.
Maçın ilk yarısı  0-0 son buldu. İkinci yarıda ise 84. Dakikada Hacahmetoviç takımını galibiyete ulaştırdı ve maç bu sonuçla son buldu.

 

Bakmadan Geçme