• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen siyasi bir Başkan mı, Konyaspor'u Yöneten bir üst akıl mı var? Başkan Özgökçen yanıtladı!..

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen siyasi bir Başkan mı, Konyaspor'u Yöneten bir üst akıl mı var? Başkan Özgökçen yanıtladı!..

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'in Sunduğu Olay Spor Programına Konuk olarak katılan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Kamuoyunda dolaşan 'Konyaspor'da Siyasi Başkan istemiyoruz' sloganı hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen siyasi bir Başkan mı, Konyaspor'u Yöneten bir üst akıl mı var? Başkan Özgökçen yanıtladı!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez'in sorduğu " Siz Siyasi Başkan mısınız?" Sorusuna cevap veren Başkan Özgökçen, bu söylentilerin art niyetli olarak yapıldığını vurguladı.

Herkesin bir Siyasi görüşü olduğunu belirten Başkan Özgökçen, siyasi görüşünden dolayı da gurur duyduğunu belirtti. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen siyasi bir Başkan mı, Konyaspor'u Yöneten bir üst akıl mı var? Başkan Özgökçen yanıtladı!..

Özgökçen, " Herkesin bir Siyasi görüşü vardır. siyasi başkan sözünü kullananlar oldular, Ülkeyi yönetenlerinde bir siyasi görüşü var. Ben siyasi görüşümle gurur duyarım. Önemli olan siyasi görüşümüzden bağımsız aramayı yönetirken objektif olmak. Bu söylentilerin Konyaspor'a bir yararı yok. Art niyetli yapılan söylemler bunlar. Kulüpte çalışanlarda farklı siyasi görüşlere sahip, bu söylemler boş söylemler, bu konulara girmenin kimseye bir faydası yok. " ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme