Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan yeni yıl mesajı!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, yeni yıl için bir kutlama mesaj yayımladı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan yeni yıl mesajı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Korkmaz yaptığı açıklamada;

“Büyük Konyaspor Ailesi, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını idrak ettiğimiz 2023 yılını geride bırakıyor ve yeni yıl 2024’e hep birlikte “Hoşgeldin” diyoruz.

Yüzyıllık çınar Konyaspor'umuzun 102. yılını kutlayacağımız 2024 yılının camiamıza başarılar; ülkemize ise huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.

Malumunuz 2023 yılında hepimizi yasa boğan deprem felaketini yaşadık. O zor günlerde ülke olarak birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Bu acı olayların, devlet millet el birliğiyle aşılabileceğini kanıtladık. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın.

Önümüzde şimdi koskoca bir yıl var. Ülkemiz ve Konyaspor’umuz adına şüphesiz bu yeni yıl, bizlere yeni hedefler koyacak. Yönetimimiz, takımımız ve olmazsa olmaz taraftarımız omuz omuza verecek, camia olarak koyduğumuz yeni hedeflere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.

Sporun kardeşlik ve Fair Play çerçevesinden çıkmaması gerektiğinin altını çizer, taraftarlarımız başta olmak üzere sporun tüm paydaşlarına mutlu yıllar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme