• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor bilet fiyatlarında indirime gidecek mi? Başkan Özgökçen açıkladı, İşte detaylar...

Konyaspor bilet fiyatlarında indirime gidecek mi? Başkan Özgökçen açıkladı, İşte detaylar...

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil beyazlı Taraftarların Konyaspor'a karşı azalan ilgisi ve bilet fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özgökçen, yeşil beyazlı taraftarların azalan ilgisini ' Sadece Konyaspor'un problemi değil' şeklinde değerlendirdi.

Konyaspor bilet fiyatlarında indirime gidecek mi? Başkan Özgökçen açıkladı, İşte detaylar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, geçmişte çok daha fazla seyirci sayısıyla oynayan kulüplerin bu sezon daha az sayıda mücadele ettiğini belirtti. Başkan Özgökçen, " Bugün ulusal basını, ulusal medyayı takip ettiğiniz zaman Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bir nevi Trabzon'a da ekleyebilirsin. Bunların dışında tüm kulüplerde Böyle bir problem var. Geçmişte çok daha fazla seyirci kitlesiyle oynayan takımların bu sene daha az kitlelerle oynadığını görüyoruz. En başta bizi de örnek gösteriyorlar. Ben onu şuna bağlıyorum. Birincisi Pandemi alışkanlığı. Pandemi öncesi ve pandemi sonrası çünkü insanların hayatında pandemi çok alışkanlıkları değiştirdi. Bu bizim de kendi yaşantımıza baktığınız zaman bazı şeylerin değiştiğini göreceksiniz. Futbolda bunların bir parçası. Ama hani biz kendi görevimiz dahilindekini söyleyelim. 2022 sezonundan itibaren üçüncü olduk. Bu bana göre nihai başarı değil çünkü nihai başarı Konyaspor için şampiyonluktur ama önemli bir başarı olarak kabul edilebilir. Çok da fazla büyütmemek lazım." Şekilde konuştu. 

"HARCAMALARIMIZ ÇOK FAZLA"

Bilet fiyatlarının çok düşük tutulduğu yıllarda dahi tribünlerin dolmadığını vurgulayan Başkan Özgökçen, " Pet şişeyle stadyuma girilebilir durumların olduğu zamanlarda bile biz o stadyumu doldurmadık. Niye doldurmadık? Burada birazcık da kendimizi eleştirmemiz lazım. Yani bugün futbolu ya çok sevmiyoruz. Ya çok istemiyoruz ya da futbolu çok seviyoruz ama para verip değil de evimizde ekranımızın başında izlemeyi çok seviyoruz. Öyle de bir durum var. Veya futbolu çok sevip futbol maçına gelmeden futbolu eleştirmeyi transferleri işte şöyle yapmayın, böyle yapın demeyi seviyoruz. Kendi mükellefiyetimizi bir taraftar olarak yerine getirmekten imtina ediyoruz. Önce bir kere taraftar olarak ben de bir taraftarım. Bakın bunu ben kendimi bir başkan olarak görmüyorum. Ben de taraftar olarak önce bir kendi sorumluluklarımı yerine getireceğim ki karşı taraftan da bir şey bekleyeceğiz. Şunun rahatlıkla söyleyebilirim. Kesinlikle ve kesinlikle bilet fiyatları, kombine fiyatları Konyaspor'a kâr getirici bir miktar üzerinden hesaplanmadı. Bunlar başa baş gelen hesaplamalar. Çünkü bizim harcamalarımız çok fazla. E biraz önce bakın programın başında söyledim. Yani o kadar bizim gelirimiz azaldı ki. Bakın bu transferler yapılıyor ama biz bunları nasıl yapıyoruz? Yani biz de hani biliriz. Bonservisi çok yüksek miktarda paralar ödemeyi. Konya şehri yaşanılabilir bir şehir. Futbolcuları da tercih eder burayı ama öyle bir bütçemiz, öyle bir bizim paramız yok. " ifadelerini kullandı.

"BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM OLMAYACAK"

Bilet fiyatlarında indirime gitmeyeceklerini söyleyen Başkan Özgökçen," Çünkü biz kombine fiyatı belirleyen bir kulübüz. Öyle yani hani kombineyi belirledik. İnsanlar aldı belirli fiyat üzerinden. Ne değiştirelim? Yani bu önceki alanlara haksızlık. Bunu bir kere ben kendi anlayışıma yediremem, ters düşer. Onun için bilet fiyatlarında indirim olmayacak. Bunu daha önce de belirtmiştim. Bazı maçlarda bilet fiyatları daha da artacak." Diye konuştu.

Bakmadan Geçme