Konyaspor bu maça kilitlendi: Anadolu Kartalı'nda tek hedef: Mutlak galibiyet!

Konyaspor, ligde yarın sahasında oynayacağı kritik Ankaragücü maçının hazırlıklarında sona geldi. Bugün yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Yeşil-beyazlılar, ligdeki 7 maçlık kazanamama serisini Ankaragücü maçına 'mutlak galibiyet' parolasıyla çıkarak, çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Konyaspor bu maça kilitlendi: Anadolu Kartalı'nda tek hedef: Mutlak galibiyet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Ligin 25. haftasında yarınevinde Ankaragücü ile karşılaşacak. 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu'nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Oğuzhan Çakır ise dördüncü hakem olacak.
 Konyaspor ve Ankaragücü yarın 34. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 33 maçta yeşil-beyazlı ekip 12 galibiyet alırken Ankaragücü 13 galibiyet aldı. İki takım arasında oynanan 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynanan karşılaş-ma golsüz sona ererken Konyaspor'un sahasındaki maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı.
Bu sezon ise Ankara'da oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona ermişti. 1988-1989 tarihinde başlayan Süper Lig rekabetinde en farklı sonucu ise sarı-lacivertli ekip aldı. 6 Aralık 1992 tarihinde Ankara'da oynanan mücadeleyi başkent ekibi 8-0 kazanmıştı. 
Spor Servisi

Bakmadan Geçme