Konyaspor'da gözler transfere çevrildi!

Süper Lig'de son haftalarda aldığı puanlarla çıkışa geçen Konyaspor'da gözler transfere çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip nokta atışı transferler yaparak takımı güçlendirmek istiyor. 

Konyaspor'da gözler transfere çevrildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konyaspor’da gündem transfer. 27 Kasımda yapılan kongre sonucunda başkanlığa seçilen Ömer Korkmaz, eksik pozisyonlara takviye yapmak için çalışmaları başlattı.

Kamuoyunda sıkça ismi geçen eski oyuncusu Ömer Ali Şahiner ile Umut Bozok için yönetim net bir durumun olmadığı fakat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.

TRANSFERDE ÖNCELİK FORVET VE ORTA SAHADA

Yeşil-beyazlı ekibin transferde öncelik verdiği pozisyonlar belli oldu. Konya temsilcisi, teknik direktör Hakan Keleşin isteği doğrultusunda öncelik olarak forvet ve orta sahayı belirledi. Yönetim gerekli şartların oluşması durumunda savunmanın sağ tarafına da takviye yapmak istiyor.

Özellikle hızlı bir kanat-forvet oyuncusu için uzun zamandır çalışma sürdüren Konyaspor’da, kadronun mevcut durumundan memnun olmayan Hakan Keleş, takımın ihtiyacına göre, en küçük ayrıntıları bile hesap ederek bir isime karar verecek ve transferde nokta atışı yapılacak.

YOLLARIN AYRILACAĞI OYUNCULAR BELLİ OLDU!

Konyaspor’da yolların ayrılması beklenen oyuncular arasından bazı isimlerle görüşmelere başlanıldı. Yunus Mallı ve Steven Nzonzi’nin menajerlerine bilgi verilerek kendilerine kulüp bulmaları istendi. Yönetimin en büyük hedefi ise bu oyuncularla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak.

Bakmadan Geçme