Konyaspor'da hedef 3 puan

Arabam.com Konyaspor pazar günü saat 16.00'da Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar, bugünkü idmanla çalışmalarını tamamlayacak. Temsilcimizde hedef 3 puan. Yarın ki Konyaspor-Kayserispor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek

Konyaspor'da, Kayserispor maçının hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında pazar günü Kayserispor'u konuk edecek arabam.com Konyaspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Salı gününden bu yana günde yaptığı tek idmanla çalışmalarını sürdüren Anadolu Kartalı, dün taktik idmanı gerçekleştirdi.  7 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da Kayserispor'u konuk edeceğimiz maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Cem Özbay ve Ali Can Alp olacak.

Yeşil-beyazlılar dünü de taktik idmanıyla değerlendirecek ve bugünkü çalışmanın ardından da hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde üst üste gelen galibiyetlerle keyifler yerine gelirken, Kayserispor maçının parolası da galibiyet olarak belirlendi. Konyaspor'da mücadele öncesinde stoperde yaşanan sorun ise teknik heyetin canını sıkıyor.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, sarı kart sınırında yer alan isimleri uyararak, gereksiz ve itirazdan ötürü kart görmemelerini istedi. Ligde son 2 maçını kazanan Konyaspor, Kayserispor engeli de kayıpsız geçerek uzun bir aradan sonra üst üste üçüncü galibiyetine imza atmak ve altıncı sıraya yükselmek istiyor.

Bakmadan Geçme