Konyaspor'da kritik eşik! Ömer Atiker neleri açıklayacak?
TÜMOSAN Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, yarın akşam 18.00'da basın toplantısı düzenleyecek.
TÜMOSAN Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, yarın akşam düzenlenecek basın toplantısında kamuoyunun karşısına çıkacak. 13 Haziran’da gerçekleştirilen kongrenin ardından başkanlık görevine seçilen Atiker, Konya’da görev yapan ulusal ve yerel spor basınıyla ilk kez kapsamlı bir buluşma gerçekleştirecek.
Yaklaşık yedi aylık görev sürecini değerlendirmesi beklenen Başkan Atiker’in toplantıda kulübün mevcut mali durumu, transfer çalışmaları, teknik direktör değişikliği, altyapı ve tesis projeleri ile devam eden ve planlanan projelere dair önemli açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayacak olan Atiker’in vereceği mesajlar, kulübün yakın geleceğine ilişkin yol haritası açısından kritik önem taşıyor.
Yarın akşam stadyumdaki basın toplantı salonunda yapılacak organizasyonda, Başkan Atiker’e Konyaspor yönetim kurulu üyelerinin de eşlik edeceği bildirildi. Toplantıdan çıkacak açıklamaların, yeşil-beyazlı camiada geniş yankı uyandırması bekleniyor.