Konyaspor'da parola 3 puan

Adana Demirspor'u konuk edecek olan Konyaspor, dün yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. 29. haftayı hükmen galibiyetle kapatan temsilcimizde parola 3 puan olarak belirlendi

Konyaspor, Süper Lig’in 30.haftasında konuk edeceği Adana Demirspor maçının hazırlıklarını bir günlük iznin ardından dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic gözetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri Erser Grup 1 nolu sahada yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.

Üç grup halinde 5’e 2 ve dar alanda pas çalışmasıyla devam eden idman, hücum çalışması ile sürdü. Futbolcular antrenmanı dört takımlı turnuva ile tamamladı.

Öte yandan Konrad Michalak ve Alt Yapı oyuncularından Ataberk Karababa da antrenmanda yer aldı.

Yeşil-beyazlılarımız, hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Konyaspor, bugün ve yarın yapacağı taktik çalışmalarının ardından da hazırlıklarını noktalayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan ve bu seriyi hükmen Gaziantep galibiyetiyle 6’ya çıkaran Konyaspor, Ramazan Bayramı öncesinde konuk edeceği Adana Demirspor karşısında iyi bir skor elde ederek çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda yenildiği Fenerbahçe maçının ardından oynadığı 6 maçta; 2’si hükmen olmak üzere 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Giresunspor ile birlikte Ümraniyespor ve Antalyaspor maçlarını beraberlikle tamamlayan Anadolu Kartalı, Galatasaray’ı 2-1 ve Hatayspor ile Gaziantep’i hükmen 3-0 mağlup etti.

 

 

Bakmadan Geçme