Konyaspor'da Sergen Yalçın sesleri

Beşiktaş'la Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşayan ancak geçtiğimiz sezon görevinden ayrılan Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri mi dönecek ?

Konyaspor'da Sergen Yalçın sesleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş'ın efsanesi olarak 2019-2020 sezonunda Siyah-Beyazlılar'ın başına geçen başarılı Teknik Direktör Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda büyük bir başarıya imza atarak Süper Lig'de şampiyon olmasının yanında Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanmıştı. Geçtiğimiz sezon alınan başarısız sonuçların ardından görevi bırakan Sergen Yalçın’ın Konyaspor ile görüştüğü iddia edildi.

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra birçok takımdan teklif alan ancak gelen teklifleri  geri çeviren başarılı Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Konyaspor’un telifini kabul edip edilmeyeceği merak ediliyor. Siyah beyazlılarda geçirdiği son sezonun ardından dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın’la ilk teması kuran Konyaspor yönetimi göreve yeni getirdiği Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile yakın zamanda  yolları ayıracak.

Konyaspor'un başında çıktığı 5 maçta puan dahi kazanamayan Stanojevic’li Konyaspor, lig de küme düşme hattına hızlıca yaklaştı. Sırp Teknik Direktör ile yolları ayırmayı planlayan Konyaspor, sosyal medyadan da büyük ilgi gören Sergen Yalçın'a takımı teslim etmek istiyor. Başarılı teknik adama teklifini sunan Konyaspor'a henüz olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmadığı da gelen haberler arasında yer aldı. 


 

Bakmadan Geçme