Konyaspor'da söylem farklı eylem farklı

İlhan Palut sonrası Konyaspor'da Teknik Direktörlük görevine getirilen Stanojevic, gençlere gereken forma şansını veriyor mu?

Konyaspor'da söylem farklı eylem farklı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig’de aldığı beraberlikler sonucu Teknik Direktör İlhan Palut’la yolları ayırma kararı alan ve yoluna Sırp Teknik Direktör Stanojevic ile devam eden Konyaspor’da Başkan Özgökçen Stanojevic’i tercih etme sebebini “gençlere daha fazla şans vermesi” olarak nitelendirmişti.

Konyaspor’da göreve başladığı andan itibaren gençlere az forma şansı veren Sırp teknik adam Stanojevic’e taraftarlar sosyal medya hesaplarından tepki gösteriyor.

 Geçtiğimiz haftalarda Nalçacılar’ın Twitter hesabında merak edilen sorulara yanıt veren Özgökçen, İlhan Palut’la yolları ayırmalarının altında yatan en büyük sebeplerden birinin Palut'un gençlere daha az forma şansı vermesi olduğunu söylemişti.

Özgökçen geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada şu sözlere yer vermişti: 
“Hocalar kendi geleceklerini, kendi kariyerlerini düşünerek gençleri riske atmıyorlardı. Buradaki tavrım çok net.”

Bu sözü hatırlatan Konyaspor’lu taraftarlar genç futbolcu Mehmet Ali Büyüksayar’ın ve Konyasporlu genç futbolcuların neden forma şansı bulamadığını sorguladı.

BU SEZON SADECE 72 DAKİKA SÜRE ALDI
Bu sezon Konyaspor formasıyla 4 maça çıkan Mehmet Ali Büyüksayar, bu maçlarda sadece 72 dakika süre bulabildi.

FORMA ŞANSI BULAMADI
Konyaspor’a ara transfer döneminde transfer olan 19 Yaşındaki genç yetenek Niko Rak ise henüz foma şansı bulamadı. Yeşil beyazlı taraftarlar Niko Rak’ın performansını merak ediyor. 

Bakmadan Geçme