Konyaspor'da takım otobüsüne haciz geldi!

Konyaspor'da mali sorunların yarattığı gündem büyümeye devam ediyor. Eski yönetim döneminden kalan alacaklar nedeniyle yeşil-beyazlı kulüpte bir haciz işleminin daha gerçekleştirildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde eski yönetici Adem Bulut’un alacakları gerekçesiyle Konyaspor’un banka hesaplarına bloke koydurmasıyla gündeme gelen süreçte, bu kez takım otobüsünün haczedildiği bilgisi ortaya çıktı.
Yaşanan son gelişme, kulübün geçmiş dönem borçlarıyla ilgili sorunların boyutunu yeniden gündeme taşıdı. Konyaspor yönetiminin söz konusu borçlar karşısında nasıl bir yol haritası izleyeceği ve kulübün mali yükümlülüklerini çözmek için hangi adımları atacağı merak ediliyor. 

Konyaspor'da takım otobüsüne haciz geldi!

Öte yandan, eski yönetim döneminde uygulanan mali politikalar da taraftarların tepkisini çekmeye devam ediyor. Son haciz işlemiyle birlikte kulübün geçmişten devraldığı mali tablonun oluşturduğu baskı bir kez daha gündeme taşınmış oldu.

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!