Konyaspor'dan Morutan hamlesi!

Geçen sezon Sağ kanat mevkisinde Michalak ve Muriç'den istediği katkıyı alamayan Konyaspor, Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Olimpiu Moruţan'ı gündemine aldı.

Konyaspor'dan Morutan hamlesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Kanat transferi için arayışlarını sürdüren Anadolu Kartalı’nda sürpriz bir isim gündeme geldi. Ertan Süzgün’ün haberine göre Konyaspor, Galatasaray’ın rumen futbolcusu Olimpiu Moruţan’ı gündemine aldı.Konyaspor'dan Morutan hamlesi!

Edinilen bilgilere göre Konyaspor’un Morutan’ı kiralamak istediği ve Galatasaray’a fiyat sorduğu ancak Galatasaray Kulübünün oyuncuyu satmak istemesi ve Okan Buruk’un oyuncuyu kampta görmek istemesi nedeniyle bu transferin şuan için mümkün olmadığı vurgulandı.

Morutan için fiyat soran yeşil beyazlı yöneticiler, bu transferin gerçekleşmesi için Okun Buruk’un raporunu bekleyecek. 10 numara mevkisi için Yunus Mallı ile anlaşan Anadolu Kartalı şartların oluşması durumunda Morutan ile beraber Galatasaray’da 10 numara pozisyonunda  oyanayan Alexandru Cicâldău’da kadrosuna katacak.  Sarı kırmızılı yöneticiler, Avrupa’dan Morutan’ için  7 milyon Euro’luk bonservis teklifi bekliyor. Bu bonservis teklifinin gelmemesi durumunda sarı kırmızılılar oyuncunun kiralık olarak ayrılmasına yeşil ışık yakacak. Konyaspor'dan Morutan hamlesi!

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Bakmadan Geçme