Konyaspor'dan yeni transfer hamlesi!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Tümosan Konyaspor, Samsunspor'un orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin ile ilgilendiği iddia edildi.

Konyaspor'dan yeni transfer hamlesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: 2023-2024 sezonu hazırlıklarına ve transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden TÜMOSAN Konyaspor’da beklenmedik bir isim gündeme geldi. Yeşil-beyazlılar, Samsunspor’un deneyimli orta saha futbolcusu Yusuf Emre Gültekin ile ilgilendiği iddia edildi.

Transfer döneminde şu ana kadar kadrosunu Marlos Moreno ve Yunus Mallı ile güçlendiren Konyaspor, Samsunspor’dan Yusuf Emre Gültekin’i istiyor. Konyaspor'dan yeni transfer hamlesi!

Ajanspor’dan Salim Manav’ın haberine göre Konyaspor, Samsunspor’un başarılı oyuncusu Yusuf Emre Gültekin’le ilgileniyor. 

Yeşil beyazlı taraftarlar sosyal medya hesabından bu transfere tepki gösterdi ve  Anadolu kartalı’nın 30 yaşındaki futbolcuyla ilgilenmesine anlam veremedi. 

Kariyeri boyunca 6 farklı takımın formasını giyen Yusuf Emre Gültekin, kariyerinde 259 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 15 gol atan orta saha oyuncusu 14’de asist yaptı.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

Bakmadan Geçme