Konyaspor Emrecan Uzunhan'ı istedi

Beşiktaş, 25 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic için Konyaspor yönetimine son olarak 3 milyon euro bonservis teklifinde bulundu. Bonservis teklifinin yanı sıra bir oyuncuyu da kiralık olarak teklif etti.

Konyaspor Emrecan Uzunhan'ı istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk aşamada 5 milyon euro bonservis talep eden Konyaspor yönetimi daha sonra bir miktar indirim yaparak Beşiktaş‘tan Emrecan Uzunhan’ı istediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların genç stoperi kiralık olarak vermeye sıcak baktığı bilgisi aktarıldı. Öte yandan Amir Hadziahmetovic’in transfer durumunun cuma gününe kadar netleşmesi bekleniyor. 


10 GOLE KATKI SAĞLADI
21 kez Bosna Hersek Milli Futbol Takımı'nın formasını giyen  Amir Hadziahmetovic, bu sezon Konyaspor formasını 23 müsabakada terletti. Tecrübeli orta saha bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırırken takım arkadaşlarına da 4 gol pası verdi.

Emrecan Uzunhan kimdir?

Emrecan Uzunhan, 26 Şubat 2001'de İstanbul'da doğdu. Emrecan, futbola Galatasaray altyapısında başladı.

Kısa bir süre Sarı Kırmızılı ekip forması giyen gelecek vadeden oyuncu, 2014 yılında İstanbulspor'a katıldı. 13 yaşında geldiği İstanbulspor'da çeşitli alt yaş gruplarında forma giydikten sonra profesyonel olan ve A takım kadrosuna dahil edilen Emrecan, ilk resmi maçına 2020/21 sezonunda çıktı.

 

 

 

Bakmadan Geçme