Konyaspor gözünü kupaya çevirdi!

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Anadolu Kartalı'nda gözler Türkiye Kupası'na çevrildi. Yeşil-beyazlılar, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Erbaaspor'u konuk edecek.

2 Kasım Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Merkür Jet Erbaaspor’u konuk edecek Tümosan Konyaspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Keleş ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve 5’e 2 ile başlarken pas çalışması ile devam etti.

Futbolcular, gol çalışması ve savunma-hücum organizasyon çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Anadolu Kartalı, dün yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti.

Ligde son 6 maçta 5 yenilgi ve 1 beraberlik alarak büyük bir düşüşe geçen Konyaspor, kupada sürprize izin vermeyerek adını bir üst tura yazdırmak ve morallenmek istiyor. Konyaspor’da ilk antrenmanına önceki gün çıkan yeşil-beyazlı ekibin yeni Teknik Direktörü Hakan Keleş, öncelikle oyuncuların motivasyonunu yükseltmeye çalışacak.

Konyaspor'un kupa maçını Fatih Tokail yönetecek

TÜMOSAN Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda, 2 Kasım Perşembe günü saat 17.30'da Merkür Jet Erbaaspor’u konuk edeceği maçı Fatih Tokail yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Bersan Duran ve Kadir Akıllı olacak.

 

Bakmadan Geçme