Konyaspor hasrete son vermek istiyor

Pazar günü Trabzonspor deplasmanına çıkacak olan Konyaspor'da hedef, fırtınalı günleri, Fırtına'yı yenerek sonlandırmak.

Konyaspor hasrete son vermek istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arabam.com Konyaspor'umuz, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’mizde yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ile başladı. Taktik çalışması ile devam eden antrenman, rondo oyun ile sona erdi. Konyaspor, Konya'daki hazırlıklarını Cuma günü 14.30'da yapacağı çalışmayla tamamlayacak.

Teknik patron İlhan Palut'un düşünceli hali gözlerden kaçmazken, tüm planlar Trabzonspor deplasmanından 3 puan ile dönmek üzerine yapılıyor. 4 haftadır kazanamayan Arabam.com Konyaspor, Dünya Kupası için verilecek olan aradan önce iki deplasman maçına çıkacak. Bunlardan ilki olan Trabzonspor karşısında kötü gidişe dur demek isteyen Yeşil-Beyazlılar, rakibinin Avrupa maçı oynayacak olmasını avantaj olarak lehine çevirmek istiyor.

21 puan ile 6.sırada bulunan Trabzonspor, bu sezon sahasında hiç maç kaybetmedi. Antalyaspor ve Adana Demirspor'a deplasmanda mağlup olan Bordo-Mavililer, Pazar günü oynayacağı karşılaşma öncesi sahasında Ferençvaroş takımı ile gruptaki son maçına sahasında çıkacak.

20 Puanlı Konyaspor ise lig'de 7.sırada bulunuyor. Pazar günü saat 20:00'de Şenol Güneş Kompleksi Akyazı Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. 

Bakmadan Geçme