• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor, o futbolcunun menejeri ile görüştü!

Konyaspor, o futbolcunun menejeri ile görüştü!

Sponsorluk arayışında belirli aşamalar kaydeden Konyaspor, transferde sessizliğini bozuyor. İşte Konyaspor'un kadrosuna katmak istediği o isim…

Konyaspor, o futbolcunun menejeri ile görüştü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Ekonomik olarak zor günler geçiren Konyaspor, önceliğini sponsorluk görüşmelerine vermişti. 

Sponsor arayışlarında “TÜMOSAN Motor”   ile belirli mesafeler kat eden Yeşil beyazlılar, Transferde harekete geçmeye hazırlanıyor.

Futbolcu menejeri Barış Süzen’in haberine göre Konyaspor, Oud – Heverlee Leuven’de oynayan Belçikalı orta saha Siebe Schrijvers, ile ilgileniyor. Konyaspor, o futbolcunun menejeri ile görüştü!

İddiaya göre Konyaspor, Belçikalı orta sahanın menejeri ile görüşme gerçekleştirdi. Süper Lig’den Sivasspor’un da ilgilendiği Belçikalı orta sahanın bu sezon Türkiye’de forma giyeceği iddia ediliyor. Konyaspor, o futbolcunun menejeri ile görüştü!2 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Siebe Schrijvers,Genk’den Club Brugge’a 3 milyon Euro’ya transfer olmuş ve oradan OH Leuven’e ise 1.7 milyon Euro’ya transfer olmuştu. 26 yaşındaki futbolcu Geçen sezon Belçika liginde 16 karşılaşamaya çıkmış takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağlamıştı. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYA HAKİMİYET HABER - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

Bakmadan Geçme